Hvor kjøper du dine kondomer?

Er du noen som tar en pakke i kassen på ICA eller bensinstasjonen og ikke ser så nøye på merkevare, størrelse eller andre funksjoner? Eller er du en som har innsett at det er forskjellige størrelser, forskjellige smøreolje behandlinger og ulike funksjoner på ulike kondomer?

Uansett hvordan du kjøper kondomene dine, skal jeg gi deg et tips her. Kjøp kondomer på Kondomvarehuset og jeg lover du vil ikke bli skuffet.

Kondomvarehuset.no

Kondomvarehusets motto er at du enkelt skal kunne bestille kondomer og få dem levert raskt, uansett hvor i Norge du bor.

Kondomvarehuset har et stort utvalg av kondomer og andre sexrelaterte produkter som smøremidler, massasjeoljer, sexy undertøy og erotiske spill. De holder et lavt prisnivå selv om de selger kjente merkevarer.

Leveringen av varene dine er diskret og leveres direkte hjem til deg. Handler du for mer enn 149 kr er det også gratis frakt. Når du handler for første gang fra Kondomvarehuset kan du kjøpe 10 kondomer for 1 kr. En fin måte å teste selskapet og deres produkter.

Eksempel på produkter

Nettbutikken har et stort utvalg av kondomer fra de mest kjente og populære merkene. Jeg kan nevne RFSU, Durex, Myk og Billy Boy som eksempler. Uansett hvilken størrelse, form eller andre funksjoner du ønsker, lover jeg at det er noe for deg i butikken.

De har også et stort spekter av forskjellige smøremidler, både vann og silikonbasert. Du kan også kjøpe vibratorer og penisringer i nettbutikken. Eller hvorfor ikke krydre sexlivet ditt litt ekstra med et erotisk spill eller noe sexy undertøy.

I tillegg til alt dette kan du også kjøpe hjemmetester på Kondomvarehuset. For eksempel graviditet tester og tester for seksuelt overførbare sykdommer.

Beste utvalg

Jeg har testet forskjellige nettbutikker som selger kondom og synes helt klart at Kondomvaruhuset har det beste utvalget.

Comments are closed.