Selg for klassen eller foreningen

I dag er det populært å selge varer for å tjene penger til klassen eller idrettsforeningen. For at dette skal fungere og gi en god slant er det viktig å velge riktige produkter. Da må noen ha ansvar for prosjektet slik at det styres skikkelig.

Når du velger hva du skal selge og hvilket selskap du skal henvende deg til, er det et par ting du bør huske på.

En god ting å sjekke ut er om du kan selge varene via nettsiden din eller sosiale medier. Noen selskaper som henvender seg til skoleklasser og idrettslag tilbyr dugnadsmateriell til forhåndssalg. Da får du stoff å publisere på for eksempel Facebook eller Instagram og da kan salget starte umiddelbart.

Noen selskaper tillater IKKE at du publiserer dugnadsmateriell til forhåndssalg. Velg deretter et annet selskap.

Fungerer det med salg via Facebook og Instagram ?

Ja, er du en skoleklasse eller en forening som har en side på sosiale medier, fungerer det som regel greit å motta forhåndssalg der. Mange som følger en idrettsforening ønsker også å være med og støtte forbundet og får de da et godt tilbud via Facebook-siden er det mange som benytter seg av det.

Bare husk å gi beskjed til hver kunde når de vil motta varene sine, og sørg for å levere dem raskt. Alle som bestiller noe ønsker ikke å vente lenge på ting, så vær forberedt på å begynne å kjøre dem ut innen et par dager.

Comments are closed.